dimarts, 9 de setembre del 2008

Benvinguts al bloc de llibres del Villena

Els membres del departament de llengües de secundària hem posat en marxa aquest bloc de llibres amb l'objectiu de recomanar lectures i de rebre comentaris per part de l'alumnat, de les famílies, del professorat i, en definitiva, de la gent que forma part de la comunitat escolar del nostre centre. La idea de fer-ho mitjançant un bloc, a més, marca la voluntat d'obertura a l'exterior, sobretot amb la intenció de donar a conèixer la tasca que es fa a l'escola de promoció de la lectura, des de l'educació infantil fins al batxillerat.
Els autors del bloc som, d'entrada, els membres del departament, però la nostra voluntat és la d'obrir-lo a la resta de membres de l'equip docent de l'escola, de tal manera que qui vulgui pugui recomanar lectures. L'alumnat, les famílies i qualsevol persona hi podrà participar mitjançant els comentaris, que seran sempre moderats, és a dir que es revisaran abans de ser publicats per evitar qualsevol intervenció malintencionada o no desitjada. Ben aviat començarem a publicar recomanacions i donarem les instruccions oportunes a qui vulgui afegir-s'hi. Fins aviat.

3 comentaris:

Llibreria L'Illa ha dit...

Des de L'Illa us felicitem per la iniciativa i us agraïm l'enllaç al nostre bloc.

Anònim ha dit...

Fa poc m'he llegit un llibre que m'agradaria recomanar, es diu "La quinta montaña" i és de Paulo Coelho. És una història sobre un profeta cristià que viu diverses aventures i es replanteja molts aspectes morals i sentimentals fins al final del llibre; que realment conmou.

Claudia, 3r ESO

Anònim ha dit...

Roser, me he leido el libro de los Rnglones torcidos de Dios. Y me ha gustado mucho y trata de una mujer con una enfermedad que hasta al final no se descubrira si de verdad esta enferma o solo es producto de la enfermedad.
Recomiendo a todos mis compañeros que lean este libro si quieren mantener el interes y la intriga hasta el final.